Fazer Skumppakuulat förtjusar med sin lätta och fräscha smak. De vackra Skumppakuulat är en glädje att visa upp när det är dags att fira. De uppfriskande Skumppakuulat innehåller varken gluten, gelatin eller laktos och passar även för veganer. Alkoholfri.